Erwin Java & Sean Webster & band

€ 15,00
Beschikbaar

Beschrijving

Zaterdag 2 november 2024:

Erwin Java en Sean Webster hebben hun muzikale krachten gebundeld! Ze treden voor u op inclusief band in de Riggel.


De uitzonderlijke samenwerking tussen Erwin en Sean ontstond tijdens hun deelname aan de theatervoorstelling “The Sound of the Blues & Americana,” waarbij hun gedeelde passie voor bluesmuziek de basis vormde voor hun creatieve samenspel. In reactie op de uitdagingen van de Covid 19-pandemie hebben Java en Webster hun lockdownperiodes benut om samen nieuwe nummers te schrijven, resulterend in tien tracks die variëren van blues en ballads tot rock en soul, allemaal doordrenkt met de diepgang van de blues. Het album belooft een avond vol meeslepend gitaarspel en doorleefde vocalen, waarbij Websters kenmerkende rauwe stem en Java’s virtuoze gitaarpartijen centraal staan.


Over Erwin Java

Gitarist Erwin Java (1956) heeft een waanzinnige staat van dienst. Hij maakte deel uit van onder andere White Honey, Herman Brood’s Wild Romance, King of the World en maar liefst 25 jaar van Cuby & the Blizzards. Vanaf 2015 tot en met 2022 was hij daarnaast ook de rode draad in de theatervoorstellingen van Johan Derksen. Java is in zijn lange loopbaan regelmatig op de Nederlandse TV te zien geweest.


Over Sean Webster

Sean Webster is een vocalist/gitarist uit Sheffield en staat bekend om zijn een rauwe stem en bluesy gitaarspel. Hij heeft getourd in Europa en de VS, verscheen op tv in Austin en BBC Radio 2-sessies. In Nederland trad hij op in Veronica Inside, werd finalist in We Want More (2021) en Talent Scouts (2023), bracht 7 albums uit en woont nu in Giethoorn.


Zaal open 20.00uur. Aanvang: 21.00uur

Voorverkoop: €15,00